Çolaklı Anaokulu
Merkez Mah.Antalya Cad. No77 Çolaklı/Manavgat/ ANTALYA

VİZYON

Nitelikli eğitim-öğretim anlayışı ile okul öncesi kurumlar arasında öncü olabilmek.

MİSYON

Öğrencilerimize fırsat eşitliği ilkesi ile; kendilerini gerçekleştirebilecekleri güvenli bir ortam sunmak. Nitelikli eğitim almaları için çocukların yüksek yararını gözetmek. Çocuk haklarını benimsemek ve paydaşlara bu doğrultuda rehberlik etmek. Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek için dünya standartlarında fırsat yaratmak. Onlara ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda eğitim verirken Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına ve temel ilkelerine bağlı olarak; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı, kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, beden, zihin ve duygu gelişimi desteklenen, iyi alışkanlıklar kazanmış, Türkçeyi doğru ve güzel konuşan, sevgi, saygı, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışlara sahip olan, hayal güçleri, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerileri gelişmiş ve duygularını anlatabilen bireyler olmalarını sağlamak.

Okulumuz Okulum Temiz belgesine sahiptir.
Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

Sabah: 8:00-13:00 Öğle: 13:00-18:00

Okul Servisimiz Bulunmamaktadır

İl Merkezine 60 km İlçe Merkezine 15 km uzaklıktadır.

Antalya Caddesi No:77 Çolaklı/Manavgat